خانم کالمی ری، خانم لوی آگوستی،
ما جمعی از زنانی که به دلیل سرکوب رژیم اسلامی ناگزیر به ترک ایران گشته ایم و در کشورهای اروپا و آمریکا به مبارزه برای احقاق حقوق زنان ادامه می دهیم ، شبکه ای برای همبستگی با مبارزات زنان در ایران بر پا کرده ایم.
از آنجا که سر کوب و آزارروزمره زنان برای حفظ حجاب اجباری در ایران روز به روزشدت بیش تری می گیرد بر آن شدیم شما را با این نامه مستقیم مورد خطاب قرار دهیم.
رژیم اسلامی از آغاز قدرت گیری در ایران با تبعیضات همه جانبه و سیستماتیک سیاسی، حقوقی، قانونی و اجتماعی یک آپارتاید جنسی علیه زنان بر پا کرده. حجاب اجباری یکی از ارکان این آپارتاید و نماد آن است.
زنان در ایران با واکنش های اعتراضی و مبارزات خلاق روزمره، مخالفت خود را با حجاب اجباری اسلامی نشان می دهند. حکومت، که بعد از سه دهه هنوز موفق به تحمیل کامل الگوی حجاب اسلامی نشده، هر روز به سرکوب زنان شدت می دهد.
در طول دو سال گذشته، “کمیسیون حجاب” در مجلس اسلامی، باحضورنمایندگان وزارت داخله، وزارت خارجه، وزارت ارشاد اسلامی، نیروهای پلیسی وامنیتی، دستگاه های رادیو و تلویزیون دولتی و اتاق بازرگانی، مامورطراحی و پیشبرد کمپینی برای تقویت و تشویق حجاب اسلامی در جامعه شده است. همزمان نیروهای دولتی به همراهی دادستانی، در کوچه و خیابان، در مجامع عمومی (ادارات ، مدارس، فروشگاه ها و سالن های آرایش)، در مجالس خصوصی و جشن ها، با خشونت به مقابله رو در رو، آزار و اذیت و دستگیری زنان و دختران جوان می پردازند.
بنا به گزارشات رسمی دولتی، تنها در طول سه ماه آوریل، می و ژوئن ٢٠٠٨ و فقط در شهر در تهران ١٠٩٨ زن به دلیل عدم رعایت قانون حجاب اجباری دستگیر شده اند. فروشنده ها موظف به فروش لباس با استاندارد های دولت اسلامی هستند و در غیر این صورت جواز کسب شان را از دست می دهند. آرایشگاه هائی که با توجه به مدل های آرایش درخواستی زنان ، قواعد اسلامی را رعایت نکنند بسته می شوند. طبق اخبار رسمی در تهران در ژوئن ٢٠٠٨، ٣٢ فروشگاه تعطیل شده اند.
این واقعیات نشانگر اینست که حجاب در ایران تنها یک امر فرهنگی نیست و با اعمال خشونتی گسترده از سوی نهاد دولتی تحمیل می شود. از همین رو مبارزه با حجاب اسلامی در ایران به مسئله حقوق بشر و امر آزادی و برابری تبدیل شده است.
زنان ایرانی در مبارزه برای آزادی پوشش که فقدان آن نمادی از بی حقوقی همه جانبه آنهاست به پشتیبانی زنان آگاه و آزادیخواه جهان نیاز دارند.
ما شما را به حمایت ازاین مبارزات فرا می خوانیم:
– به صدای آزادی خواهانه زنان در ایران با ارائه نامه های پشتیبانی پاسخ دهید.
– با ما برای پیش بردن مبارزات زنان علیه حجاب اجباری وهمه تبعیضات گسترده جنیستی همکاری کنید.
– در سفرهایتان به ایران از طریق نامه های رسمی به قواعد حجاب اجباری اعتراض کنید.
– دولت اسلامی هر گونه مذاکره یا مصاحبه با زنان سیاستمدار و خبرنگار را مشروط به رعایت حجاب اسلامی کرده
است. برای نشان دادن همبستگی تان با زنان ایرانی به این قواعد تن ندهید.
– در مقابل دیدگاه ها و مواضع سیاسی که حجاب را به عنوان امری فرهنگی تلقی و توجیه می کنند، ایستادگی کنید.
با سلام های دوستانه
شبکه بین المللی همبستگی با مبارزات زنان در ایران
١- پروین ابراهیم زاده – آلمان ٢- نگار آزموده – کانادا ٣- لیلا اصلانی – آلمان ۴- سیمین افشار – آلمان ۵- الهه امانی – آمریکا ۶- ایراندخت انصاری – فرانسه ٧- فریماه ایجادی – فرانسه ٨- شعله ایرانی – سوئد ٩- آنا آسیه پاک – فرانسه ١٠- مهشید پگاهی سینا – آلمان ١١- کتایون پیرداوری – آلمان ١٢- پروین ثقفی – آلمان ١٣- میهن جزنی – فرانسه ١۴- عاطفه جعفری – آلمان ١۵- گلرخ جهانگیری – آلمان ١۶- قدسی حجازی – آلمان ١٧- مهوش دالائی – آلمان ١٨- فریبا داوودی مهاجر- آمریکا ١٩- هایده درآگاهی – سوئد ٢٠- یاسمن درویش – اطریش ٢١- مهشید راستی – سوئد ٢٢- میهن روستا – آلمان ٢٣- پروانه زرگر- آلمان ٢۴- پروانه سپهر- انگلستان ٢۵- سعیده سعادت – آلمان ٢۶- گیتی سلامی – آلمان ٢٧- فرح شریفی – آلمان ٢٨- شهلا شفیق – فرانسه ٢٩- نسرین صادقی – آلمان ٣٠- الهه صدر- آلمان ٣١- ژاله طالب حریری – آلمان ٣٢- شهلا عبقری – آمریکا ٣٣- گیتی عدالتی – آلمان ٣۴- مریم عظیمی – آلمان ٣۵- شهلا فیضی – آلمان ٣۶- منیره کاظمی – آلمان ٣٧- شکوفه کاوانی – استرالیا ٣٨- فاطمه کبیری – آلمان ٣٩- نرگس کرمانشاهی – کانادا ۴٠- سیما محضری – آلمان ۴١- هما مرادی- آلمان ۴٢- میلا مسافر – آلمان ۴٣- اکرم موسوی – آلمان ۴۴- سهیلا میرزایی – آلمان ۴۵- ناهید نصرت – آلمان ۴۶- مریم نوری – آلمان ۴٧- حمیلا نیسگیلی – آلمان