پیام فضلی نژاد پژوهشگر موسسه کیهان در جمع دانشجویان خوزستان با متهم ساختن فعالان زن به رواج فحشا و همجنسگرایی، مبارزه با حجاب و رواج چندشوهری، آنان را به اقدام برای براندازی حکومت جمهوری اسلامی متهم کرد. خبرگزاری جمهوریاسلامی ایران، متن سخنرانی پیام فضلی نژاد همکار موسسه کیهان را در بخش گزارشهای ویژه خود منتشر کرد. وی درپایان سخنانش از مخاطبین خود دعوت کرد که «بر این روشنفکران اجیرشده بتازند و دین خود را به انقلاب اسلامی ایران ادا کنند».
متن کامل سخنرانی پیام فضلینژاد، روزنامهنگار سابق سایت خبری گویا و پژوهشگر فعلی مؤسسه کیهان در همایش طرح ولایت استان خوزستان، این هفته در سایت رسمی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا منتشر شد.
عنوان این سخنرانی که در جمع ۴۰۰ نفره دانشجویان برگزار میشد، «زنان فمینیست، طرح خاورمیانه بزرگ و انقلاب مخملی» بود.پیام فضلینژاد، در این سخنرانی با نام بردن از ۱۴ تن از چهرههای سرشناس و فعال در زمینهیحقوق زنان در داخل و خارج از کشور و نیز چندین سینماگر، روزنامهنگار، نویسنده و پژوهشگر شناختهشده، همگی آنان را به تلاش برای براندازی حکومت جمهوری اسلامی از طریق فعالیتهای فمینیستی متهم کردهاست. وی ضمن ارائه توضیحاتی در مورد طرح خاورمیانه بزرگ جرج بوش، این افراد را از عاملان این طرح در ایران دانسته و گفتهاست: «این روشنفکران میگویند برای پیشبرد طرح خاورمیانه بزرگ به جای انداختن بمبهای خوشهای، رهبری جهان را به دست زنان بسپارید و جنبشهای فمینیستی را حمایت مالی کنید، ما همه کار برای ایالات متحده خواهیم کرد».
فضلینژاد همچنین با نام بردن از حرکتهای مختلف زنان در ایران مثل کمپین یک میلیون امضا، کمپین قانون بیسنگسار، منشور زنان و نیز سازمانهای غیردولتی زنان مثل مرکز فرهنگی زنان و شبکه وکلای داوطلب، و نیز نشریه توقیفشده زنان، اینگونه حرکتها را تلاشی به منظور «مشروعیت دادن به همجنس بازی، آزادی حجاب، سقط جنین، آزادی سکسوالیته، چندشوهری زنان و فرقه صهیونیستی بهائیت در ایران» دانسته و فعالان کمپین یک میلیون امضا را «مبلغان کوچه به کوچه ایدئولوژی سیاه فحشا» نامیدهاست.
از جمله کسانی که مورد حملات لفظی فضلینژاد قرار گرفتهاند، شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل است. وی عبادی را «استراتژیست حقوقی فمینیستها» و «شوالیهای از شوالیههای ناتوی فرهنگی غرب» نامیده که به ادعای او شش سال است کانون مدافعان حقوق بشر را به نحو غیرقانونی اداره میکند.
شیرین عبادی در مورد گفتههای فضلینژاد میگوید: «افرادی هستند که با تخیل خودشان زندگی میکنند، ازجمله آقای فضلینژاد، که به نظر من سخنان خیالبافانهی آنها جای پاسخگویی ندارد. ما نبایستی این افراد را که دائما خیالپردازی میکنند آنقدر مهم جلوه بدهیم که بخواهیم پاسخ بدهیم. پاسخ اینها در دادگاه است که ما شکایت هم کردهایم».
پیام فضلینژاد در پایان سخنانش خطاب به دانشجویان چنین میگوید: «ماباید مرزبندی خود را با روشنفکران و مبلغان ایدئولوژی فحشا به صراحت آشکار کنیم. مرزبندی آشکار البته تنها شرط لازم است. شرط کافی رویارویی با این گفتمان، به فرمایش حضرت امام خمینی، تاختن بر این روشنفکران اجیرشده و مرتجع است». وی همچنین میافزاید: «یکبار برای همیشه، در هنگامهای که وقاحت روشنفکران مرتجع و دیگر شوالیههای ناتوی فرهنگی به اوج خود رسیده، باید دین خود را به انقلاب اسلامی ایران ادا کنیم و در این راه تنها به دلیران و دریادلان انقلابی محتاجیم».
عبادی ضمن انتقاد از خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی برای درج این گونه سخنان، در مورد این بخش از صحبتهای فضلینژاد چنین میگوید: «زمانی که آقای خیالپرداز در انتهای سخنرانیاش خطاب به جمعیت میگوید،وظیفهی شماست که این زنان را ساکت کنید و خفه کنید، در حقیقت فتوای قتل ما را داده است. این مهم نیست که آقای فضلینژاد چه میگوید. این مهم است که خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران فتوای قتل ما را، که از زبان آقای فضلی نژاد بیرون آمده، درج میکندو به دنیا مخابره میکند. من با این کار مسئله دارم».
شیپرین عبادی با اشاره به ماجرای قتلهای زنجیرهای، از تکرار اینگونه اقدامات خودسرانهی بخشی از جناح تندرو اظهار نگرانی کرده و میپرسد: «سوالم این است که آیا دومرتبه داستان «قتلهای زنجیرهای» دارد علم میشود؟ آیا یک سعید امامی دیگر از جای دیگری میخواهد قد علم کند، که حکومت جمهوری اسلامی ایران در رسانهی رسمیاش، نظر رسمی خود را این چنین بیپروا نسبت به من و سایر زنان اعلام میکند؟»
پیام فضلینژاد از نویسندگان هفتهنامه «سینما جهان» بود که با توقیف این هفتهنامه مدت کوتاهی بازداشت شد. وی پس از آزادی، مدت کوتاهی با وبسایت گویا همکاری میکرد و در این مدت دوبار ربوده شد. در دوران دستگیری وبلاگنویسان در سال ۱۳۸۰ و ۸۱ ، پیام فضلینژاد که بعد از دوبار ربودهشدن، خط فکریاش تغییر کرده و به اصطلاح تواب شدهبود، نقش مهمی در اعترافگیری از وبلاگنویسان ایفا کرد. در این زمینه نامهی افشاگرانهی سینا مطلبی که بعد از خروجش از ایران منتشر شد، بیش از پیش به شناساندن پیام فضلینژاد کمک کرد. وی در سال ۱۳۸۴ کتابی به نام «شوالیههای فرهنگی ناتو» منتشر کرد که در آن بسیاری از چهرههای شاخص جریان روشنفکری ایرانی مثل رامین جهانبگلو را به کودتای نرم متهم کردهبود. فضلینژاد در این کتاب همچنین از چهرههای جهانی مثل دالاییلاما نیز به عنوان «رهبر معنوی مخملیها و عامل سازمان سیا» نام بردهاست.
پیام فضلینژاد در زمان دادگاه وبلاگنویسان از طرف نهادهای امنیتی رسما به عنوان معاون سعید مرتضوی معرفی شد و بعد از ادعای اقدام به ترور او، که از طرف مقامات قضایی تکذیب شد، از سمت معاونت مرتضوی استعفا داد و حدود یکسال و نیم هیچ نامی از او بردهنمیشد. در سال ۱۳۸۶ حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان ورود فضلینژاد را به این روزنامه رسما اعلام کرد. وی از آن زمان در مرکز پژوهشهای کیهان فعالیت کرده و هر از چندی با انتشار یک مقاله و یا تحقیق، اتهاماتی را به فعالان اجتماعی و سیاسی وارد میکند.