هــویـت ها و چـالـش ها
فراخوان
سرکوب جنبشهای مدنی- اجتماعی در ایران سبب شده است که، دست کم برای مدتی، حرکت های اجتماعی از تاب و توان بیفتند و نمود پیشین را نداشته باشند. اما نشانه های بارز آگاهی به حقوق مدنی و فردی، این جنبش ها را از چنان تواناییهایی برخـوردار کرده است که امیـد به خیـزش اجتماعی گسترده تری را در آینـده نـویـد میدهد. جنبش زنان بهعنوان یک جنبش مدنی- اجتماعی در طول سالهای گذشته توانسته است هر بار پرتوانتر از پیش به نیروی انکارناپذیر خیزش های اجتماعی تبدیل شود.
یکی از پیامدهای ادامهی خشونت و نقض حقوق بشر در ایران موج جدید مهاجرت، به ویژه نسل جوان، به خارج ازکشور است. رشد ملی گرایی و افکار خارجی ستیزی در کشورهای میزبان، مهاجران را با چالش های جدیدی روبرو کرده است. کمیته ی برگزارکننده ی بیست و دومین کنفرانس بنیاد پژوهش های زنان ایران درهلند برای بررسی شرایط کنونی موضوعات زیر را برگزیده است:
۱ -جنسیت و خشونت·
· ابعاد گوناگون خشونت
· عوامل خشونت وچگونگی باز تولید آن
· توانمندیهای زنان دربرخورد با تبعیضهای جنسیتی (gender discriminations)
۲ -جنبش زنان و جوانان
· خودآگاهی جوانان نسبت به جنسیت (gender)
· نگاه جوانان به فمینیسم
· آزادیخواهی و برابریطلبی در نسل جوان
٣ -رابطهی جنبش زنان در داخل و خارج از ایران
· ویژگیهای جنبش زنان ایرانی (شباهتها، تفاوتها)
· پیشرفتها و چالشها
· عوامل مؤثر درهمکاری میان زنان داخل و خارج از کشور، از جمله نقش ابزارهای سایبری
۴ -هویت جنسی Sexual Identity
· عوامل موثر در تعیین هویت جنسی
· پست مدرنیسم و هویت جنسی
· دین و هویت جنسی
به امید آن که شاهد گفت وگو و بحثهای سازنده ای با نگرش های گوناگون باشیم، از پژوهشگران دعوت میکنیم خلاصهای از پژوهشهای نو و انتشار نیافته خود را همراه با شرح کوتاهی از فعالیت های پژوهشی و اجتماعیشان حد اکثر تا ٢۵ ژانویه به آدرس زیر بفرستند:
درخواست داریم چکیدهی پژوهشها در حداقل ٣٠٠ و حداکثر ۵٠٠ کلمه به زبان فارسی در برنامهی Word تایپ شود و دربرگیرندهی مطالب زیر باشد:
· زمان، مکان و روش پژوهش
· خلاصهای از نتایج پژوهش
کمیته ی برگزارکننده پس از بررسی پژوهش ها و مقالات دریافتی، تصمیم نهایی خود را حد اکثر تا ۲۵ فوریهی ٢٠۱۱ به آگاهی نویسنده میرساند