پیام جمعی از فعالین زن در کلن

روز شنبه ۲۷ ژوئن شماری از ایرانیان مقیم آلمان در شهر کلن دست به تظاهرات زدند. پلیس آلمان شمار این افراد را حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برآورده کرده است. برگزارکنندگان جمعیت حاضر در تظاهرات را ۴ هزار نفر اعلام کرده‌اند. به گفته‌ی خبرنگار دویچه وله، تظاهرات امروز به دعوت جمعی از ایرانیان ایالت نوردراین وستفالن صورت گرفت که اکثریتشان به هیچ گروه و دسته‌ای وابسته نیستند.

تظاهرات از میدان «رودولف» شروع شد و تا میادین «نوی‌مارکت»، بزرگترین میدان شهر و «هوی‌مارکت» ادامه یافت. سازمان‌دهندگان هدف از برپایی این تظاهرات را پشتیبانی از اعتراضات مردم ایران علیه تخلفات انتخاباتی و درخواست آزادی بازداشت‌شدگان و ابطال انتخابات عنوان کردند.

یکی از تظاهرکنندگان دلیل حضور خود در این تجمع را این‌گونه توضیح می‌دهد: «برای ابراز همدردی با ملت دربند و ستم‌دیده‌ی ایران. این تنها کاری است که ما میتوانیم بکنیم.» او در پاسخ به این سؤال که آیا این حرکات اعتراضی تأثیر خواهد داشت یا نه می‌گوید: «مسلما تأثیر دارد. یک دست تا باز است چند تا انگشت است، وقتی بسته بشود یک مشت می‌شود.» تظاهرکننده‌ی دیگری می‌گوید: «حتما تأثیر دارد. این تصویری که ما اینجا به اروپاییها نشان می‌دهیم، نشان‌دهنده‌ی این است که ما با مردم‌مان در ایران همصدا هستیم.»

عتصاب غذای ۴۸ ساعته در کلن

دهها ایرانی در شهر کلن آلمان دست به اعتصاب غذا زده‌اند. بیشتر این افراد دانشجویانی هستند که تعلق حزبی و سیاسی خاصی ندارند و تنها می‌خواهند حمایتشان را از مبارزات مردم ایران نشان دهند.

بیژن کیاسی یکی از سازماندهندگان این اعتصاب غذا می‌گوید: «هدفمان حمایت از مبارزات مردمی است. ما از هیچ کاندیدایی در چارچوب سیستم جمهوری اسلامی حمایت نمی‌کنیم و فقط می‌خواهیم از مردمی که به خیابانها می‌آیند، کشته یا زخمی می‌شوند یا حتی می‌آیند در خیابان از کار و وقت خودشان می‌زنند تا اعتراض بکنند، حمایت بکنیم.»

این حرکت اعتراضی از عصر روز پنجشنبه، ۲۵ ژوئن، در ساعت ۸ شب در میدان «نوی‌مارکت» شهر کلن شروع شد و تا ساعت ۸ شب شنبه، ۲۷ ژوئن، ادامه دارد.

در میدان «نوی‌مارکت» چادرهایی دیده می‌شود که اعتصاب‌کنندگان شب را در آنها به سر می‌کنند. در اطراف میدان عکسهایی از درگیریها و تظاهرات اخیر شهرهای ایران نصب شده و طوماری نیز گذاشته شده که کسانی که متن آن را می‌خوانند، می‌توانند در صورت تمایل آن را امضا کنند.

بیژن کیاسی می‌گوید، تا کنون بسیاری این طومار را امضا کرده‌اند، از جمله آلمانیها. این طومار حاوی خواسته‌های اعتصاب‌کنندگان است که از جمله شامل آزادی زندانیان سیاسی و حمایت از دانشجویان و مردم ایران است. قرار است که طومار یادشده پس از جمع‌آوری امضا به ارگانهای مختلف حقوق بشر و «ان جی او»های مختلف ارسال شود.

زویا یکی از اعتصاب‌کنندگان هدف خود از شرکت در این اعتصاب را چنین تشریح می‌کند: «برای همبستگی و حمایت از مردم که احساس بکنند ما هم همراهشان هستیم، انرژی بگیرند، نمی‌خواهیم هیچ دخالت سیاسی در کارشان بکنیم ولی این را بدانند که ما در اینجا از آنها حمایت می‌کنیم.»

خبر از دویچه وله

پیام جمعی از فعالین زن در کلن

امروز تصویر ندا دختر جوانی که در تظاهرات مردم ایران برای مخالفت با تقلبات انتخاباتی کشته شد به نماد مبارزه آزادی خواهانه جاری در ایران بدل شده. این نه تصادف است و نه تبلیغات . زنان ایران در مبارزه علیه حکومت تمام گرائی که با ایدولوژی ساختن از مذهب و تحمیل قانون شرع آپارتاید جنسی را برقرار کرده ، نقشی محوری دارند. مبارزه ای که امروز بخش های وسیعی از جامعه ایران را از پای صندوق های رای به خیابان ها کشیده نه صف بندی هواداران کاندیداهای ریاست جمهوری بلکه ابراز وجود ملتی است که دیگر نمی خواهد رمه ای باشد در پی چوپان.
خواست برابری در برابر قانون به خواست آزادی گره خورده و تغییر قانون حاکم را به ضرورتی بنیادی بدل کرده است.
ما زنان در تبعید در کنار مردم ایران خواستار پایان دادن به سرکوب مبارزات حق طلبانه ی مردم ایران هستیم.
ما خواهان ،
-رعایت حقوق بشر در ایران
-برابری زنان و مردان
-آزادی اندیشه، عقیده، مطبوعات، اجتماعات
-آزادی تمامی دستگیر شدگان اخیر و کلیه زندانیان سیاسی
-لغو حجاب اجباری
-آزادی احزاب و تشکلها
-حقوق برابر برای ملیتها
-و برگزاری انتخابات جدید و آزاد با نظارت نهاد های بین المللی هستیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *